REPRO

Reproduktionsarbete och Fine Art-utskrift


Sedan 2018 jobbar jag med reproducering och digitalisering av botaniska illustratören Emma Tinnerts detaljirika akvarelloriginaler.  Nedan finns några exempel av illustrationer som digitaliserats till böckerna Ölands orkidéer och Orkidéer på Gotland som Emma har illustrerat. Ihopräknat har jag i dagsläget reproducerat, frilagt och förberett till tryck kring 100 av Emmas illustrationer till olika ändamål.


Kontakta mig gärna ifall du behöver hjälp med att reproducera dina illustrationer. MERA INFO OM PRIS pdf


Reproduktionsarbetet är ett tidskrävande och noggrant uppdrag. Alla detaljer, färger, toner, skuggor och ljus ska upprepas digitalt och sedan i tryck så exakt som möjligt för att resultatet ska motsvara originalverket.  För reproduktionsarbetet använder jag antingen kameran eller en flatbedscanner, beroende på verkets originalstorlek. Efter det följer friläggning, reglering av färger, skuggor, ljus och toner på bildens alla område och detaljer med ständiga avstämningar med konstnären som måste godkänna reproduktionen och - i allra bästa fall - till och med blanda ihop den med originalen. 

PRODUKT

Studiofotografering av produkter


I min studio på sydöstra Öland, vid kanten av Alvaret och bara ett stenkast från havet, erbjuder jag professionella tjänster inom produktfotografi. Jag är nära till hands för att hjälpa dig som har din verksamhet på Öland eller på andra sidan bron och behöver detaljerade bilder av produkter för e-handel, marknadsföring eller kataloger. Så klart kan man även få det unika Södra Ölands Världsarvet som backdrop om man så önskar!


Hos mig får du en personlig och kommunikativ service där vi tillsammans kan säkerställa att varje detalj tas om hand och du får bilder som lyfter fram det bästa hos dina produkter. Kontakta mig gärna när du behöver hjälp med att marknadsföra dina produkter. 


Nedan kan du ta del av några av mina samarbeten på Öland.

UPPDRAGSFOTOGRAFERING

Unika bilder och företagsporträtt


När du behöver framhäva ditt professionella jag kan du behöva bilder som skapar intresse och stärker ditt personliga eller ditt företags varumärke. Det kan vara allt från studioporträtt, berättande foto eller dokumenterande stunder. Jag kan hjälpa dig med att skapa bilder som sätter dig och din verksamhet i fokus och som du kan använda för att marknadsföra dig på din webbsida, i din bok, i pressen, sociala medier eller ditt CV. Fotograferingen sker i min studio i Triberga eller ute i det unika Världsarvet Södra Öland! Alvaret finns vid dörren och havet bara ett stenkast borta. Och visst kan jag komma till dig också med min portabel studio.


Kontakta mig gärna när du vill veta mer.

FÖRFATTARE

KONSTNÄR

MUSIKER